Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:45  |  27/11/2022

Data i hora oficial

El temps

Un passeig pel món de la fotografia amb Ramon Forns

  • Un passeig pel món de la fotografia amb Ramon Forns

    Un passeig pel món de la fotografia amb Ramon Forns

20/2/2021

El Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental ofereix mensualment l’activitat Voluntariat per la llengua. Cicle d'activitats en línia, adreçada especialment a totes les persones que formen o han format part del Voluntariat per la llengua i per a aquelles que volen conèixer el seu funcionament. 

 

Cada mes la temàtica de xerrades són de caire divers (xerrades, tallers, presentacions...), amb la finalitat de compartir els coneixements i el talent de persones vinculades al VxL que, per afició o per feina, dominen algun tema que pot interessar. 

 

Per al mes de febrer, hi ha la proposta de l’activitat Un passeig pel món de la fotografia, a càrrec deRamon Forns, apassionat de la fotografia i voluntari de Montmeló. La sessió tindrà lloc el dijous 25 de febrer, a les 19 horesmitjançant la plataforma Teams. La durada aproximada serà d’1 hora. 

 

Ramon Forns ens explicarà conceptes bàsics de la fotografia. Aprendrem paraules com sensor, disparador, ISO... I sobretot a tenir paciència i sensibilitat per fer una bona fotografia. Aquesta passió l’ha consolidat en els cursos de fotografia de La Torreta de Montmeló.  Durant la sessió podreu preguntar i comentar el que vulgueu al xat o directament. 

 

Si voleu assistir-hi, només cal que empleneu aquest formulari d’inscripció i uns dies abans us farem arribar l’enllaç per accedir-hi.Us recomanem que reviseu la safata del correu brossa.  Us animem, doncs, a participar-hi!

 Data de modificació: 25/02/2021 16:15:30