Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:56  |  13/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Diumenge 14, distància, gel i mascaretes als col·legis electorals

  • Eleccions 14F:mMesures de seguretat

    Eleccions 14F:mMesures de seguretat

  • Eleccions 14F:mMesures de seguretat

    Eleccions 14F:mMesures de seguretat

  • Eleccions 14F:mMesures de seguretat

    Eleccions 14F:mMesures de seguretat

18/2/2021

Les altres xifres de les eleccions de la Covid a Montmeló.

 

Tal com us anunciàvem al darrer Crònica, Montmeló va comptar amb un total de 12 meses electorals repartides a 4 col·legis per poder donar compliment a totes les mesures de seguretat indicades als diferents protocols elaborats per la Generalitat per garantir el dret de vot segur a tota la ciutadania.

 

El 20 de gener es va convocar el Ple extraordinari per fer el sorteig dels membres de les meses. En aquell sorteig un total de 324 persones censades al municipi van ser escollides per formar part de les diferents meses com a presidents o vocals titular, suplents o reserves.

 

Des del moment en que es van fer arribar els nomenaments, la Junta Electoral va resoldre favorablement 45 al·legacions de montmelonins i montmelonines i en va rebutjar 5.

 

Davant la inquietud de no poder constituir totes les meses, dissabte a la tarda encara es repartien comunicacions de resolucions d’al·legacions i nous nomenaments.

 

A les 8h del matí de diumenge, sota una fina pluja, un total de 108 persones van presentar-se davant el seu col·legi per formar part d’aquest procés electoral.

 

Un cop dins el col·legi, espais amplis per donar els metres de seguretat entre els membres de la mesa, entre taules i entre els electors; mampares; gel desinfectant; guants; mascaretes i EPIS dominaven el paisatge electoral.

 

La nota trista d’aquesta jornada va ser la mort sobtada d’un montmeloní quan s’adreçava al col·legi electoral per exercir el seu dret de vot. Malgrat l’actuació del personal d’administració, de seguretat i el SEM, no es va poder fer res. El nostre més sentit condol a la família.

 

12 presidents i 24 vocals; 8 responsables de seguretat i salut encarregats de la gestió de les cues i del compliment de les normes de distància i mascareta; 10 persones de neteja encarregades de la desinfecció continua dels espais electorals; 7 persones de la brigada d’obres i serveis pel muntatge dels col·legis; 16 agents entre Policia Local i Mossos d’Esquadra;  4 representants de l’administració; 1 responsable COVID; apoderats i apoderades de les formacions polítiques; 1 responsable de comunicació; periodistes i 1 responsable d’Eleccions són els altres números d’aquestes eleccions.Data de modificació: 18/02/2021 18:45:17