Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:43  |  02/10/2022

Data i hora oficial

El temps

Si te la saps, guanyes un lot de cultura

  • Bossa del concurs 'Qui no s'arrisca, no pisca'

    Bossa del concurs 'Qui no s'arrisca, no pisca'

13/2/2021

Participa en el concurs de frases fetes 'Qui no s'arrisca, no pisca' que organitza l'Oficina de Català de Montmeló. Un cop s'acabi el trimestre es farà un sorteig per oferir, a les persones guanyadores, un lot farcit de cultura.


Què significa qui no arrisca, no pisca? A què ens referim quan diem que el més calent és a l'aigüera? Quan fem salat? O fer el préssec? O pesem figues? La cultura popular és plena de frases fetes i cadascuna d'elles la utilitzem segons les nostres intencions.

Va ser a l'octubre de l'any passat, que des de l'àrea de Cultura i amb el suport de l'Oficina de Català, es va organitzar un concurs de frases fetes: QUI NO S'ARRISCA, NO PISCA. Davant de l'èxit de participació que va tenir, s'estrena un nou trimestre del concurs.


Cada mes apareix a El Crònica i a la pàgina web de l'Ajuntament un espai amb el títol de 'Qui no s'arrisca, no pisca', on es presenta una frase feta i 3 possibles respostes, només una de les quals és l'encertada. Es tracta d'emplenar el formulari de la web i enviar la resposta correcta o bé d'enviar les dades i resposta directament a @CPNL - Oficina de Català de Montmeló.

 

Si saps què significa la frase feta del mes, participa-hi i guanya un lot de cultura! Al gener, l'Anna Ma F. i la Roxanna I. van poder recollir els seus premis, ara es van coent els premis per a aquest trimestre.

 Data de modificació: 23/02/2021 11:46:04