Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

12:15  |  31/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Aquest diumenge 14 de febrer, la Deixalleria de Montmeló, romandrà tancada

 • Deixalleria - Eleccions 14F

  Deixalleria - Eleccions 14F

 • Deixalleria de Montmeló

  Deixalleria de Montmeló

12/2/2021

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental i els Serveis Ambientals del Vallès Oriental comunique que, amb motiu de les eleccions, aquest diumenge 14 de febrer, la Deixalleria de Montmeló així com la resta de deixalleries de la xarxa comarcal, romandran tancades.

 

Utilitzar la Deixalleria comporta un triple benefici

D'una banda no s'omplen els contenidors urbans d'una manera massiva ni es deixen petits aparells i electrodomèstics als carrers. D'altra banda, a la deixalleria classificaran els objectes i els col·locaran en el contenidor pertinent per a ser reciclats. I finalment, cada vegada que fas servir el carnet de la deixalleria, se't bonifica en la taxa d'escombraries, ja que el carnet porta imprès un codi de barres que identifica la persona usuària.

 

Què podem dur a les deixalleries?Aerosols / Bateries / Bombetes i fluorescents / Càpsules de cafè i infusions / Dissolvents / Electrodomèstics / Enderrocs d’obres menors i reparació domiciliària / Envasos lleugers / Ferralla i metalls / Fustes / Mòbils / Olis minerals (cotxe) / Olis vegetals (cuina) / Paper i cartró / Piles i acumuladors / Pintures / Pneumàtics / Porexpan / Radiografies / Residus voluminosos / Restes vegetals de jardineria / Tèxtils / Tòners / Vernissos / Vidre pla...

 

Bonificacons per fer servir la Deixallera 

 

Bonificacions en la taxa de gestió de residus

La taxa per a la gestió dels residus és un tribut municipal que té com a objectiu cobrir els costos de la recollida, el transport, el tractament, la valorització i la disposició de la fracció de la resta dels residus municipals generats als domicilis. La ciutadania hem de cobrir progressivament el 100% d’aquests costos. A la nostra localitat, aquesta taxa es paga per habitatge i el càlcul s’efectua sobre el nombre de persones que hi resideixen i la superfície de l'habitatge


La taxa preveu tot un seguit de bonificacions en funció de la situació econòmica i les característiques de les famílies i per bones conductes ambientals. En aquest sentit, hi ha dues bonificacions ambientals, d'un 15% sobre la quota de la taxa:

 • Per l’ús de deixalleries, amb 5 aportacions a l’any i un mínim de 10 aportacions de residus.
 • Per contribuents integrats dins la xarxa de compostatge casolà reconeguda per l’Ajuntament.

 

Normes Covid-19 a les deixalleries

 • Les instal·lacions es desinfectaran a l'inci i al final de cada jornada.
 • Aforament limitat, espereu el vostre torn abans d'entrar.
 • Les persones usuàries seran encarregades de dipositar els residus a no ser que per motius justificats requereixin ajuda.
 • Només es podran admetre residus classificats, els voluminosos desballestats.
 • Cal respectar la distància de seguretat.
 • Als espais públics és obligatori l'ús de mascareta si no es pot mantenir la distància de seguretat.


Data de modificació: 12/02/2021 16:14:56