Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:17  |  27/11/2022

Data i hora oficial

El temps

La gent gran de Montmeló inpulsa un Carnaval "hippie" ple de somnis

  • El bus "hippie" dels somnis

    El bus "hippie" dels somnis

  • El bus "hippie" dels somnis

    El bus "hippie" dels somnis

  • Per Carnestoltes no donis més voltes, compra a Montmeló

    Per Carnestoltes no donis més voltes, compra a Montmeló

11/2/2021

Un photocall amb una autocaranava hippie s’ha col·local a la plaça de la vila de Montmeló perquè la ciutadania de Montmeló es pugui fer fotografies i celebrar el carnaval de manera simbòlica.

 

Totes les persones que passin pel photocall poden escriure el seu somni, allò que voldrien fer quan s’acabi la situació d’emergència sanitària. La majoria són somnis relacionats amb la família i la salut.

 

Tots aquests somnis s’han escrit en paper i es farà una exposició perquè la gent que passi pel carrer pugui llegir els somnis de Montmeló. Des de l’ajuntament de Montmeló no volen perdre la il·lusió de la festa de carnaval i volen posposar-la per més endavant.

 

Els avis i àvies del Casal de la Gent Gran de Montmeló han volgut fer una rua simbòlica, des del casal fins a la plaça de vila, i s’han fet una fotografia conjunta per recordar el moment.

 

 

 

 

Per Carnestoltes no donis més voltes, compra a Montmeló

 

El comerç de Montmeló també s’ha volgut sumar a la celebració del 2Carnaval hippie" i ho ha fet amb un sorteig. En total se sortejaran 10 vals amb un valor de 20 euros cadascun.

 

La gent que vulgui participar en el sorteig s’haurà de fer una fotografia al photocall que ha fet el casal de la gent gran de Montmeló i etiquetar el comerç de Montmeló a les xarxes. Per animar a la població i celebrar el carnaval els botiguers també han decorat els seus aparadors amb flors i simbologia hippie.

 

 Data de modificació: 11/02/2021 21:57:05