Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

13:21  |  01/04/2023

Data i hora oficial

El temps

Jornades de portes obertes a les escoles de primària, a partir del 6 de març

 • Centres educatius de Montmeló

  Centres educatius de Montmeló

20/2/2021

Montmeló és una bona opció per realitzar els estudis. Actualment compta amb dos centres de primària, un institut de Secundària i una llar d'infants. Durant el mes de març els diferents centres públics del municipi realitzaran les jornades de portes obertes per informar a les famílies que vulguin inscriure els seus infants i joves en el curs 2021-2022.

Montmeló es caracteritza per disposar només d'oferta escolar pública, amb dos centres de primària i un institut. L'educació pública és democràtica, les famílies hi tenen un paper rellevant i és compensadora de desigualtats.

A més, comptem amb uns centres educatius molt implicats en projectes que van més enllà del dia a dia de l'escola: projectes mediambientals, de patrimoni històric (visites a Mons Observans, tallers...), culturals (espectacles artístics i teatrals a la Sala Polivalent o visites a la Biblioteca), de cultura emprenedora, de promoció de la salut i prevenció de l'assetjament, etc.

Per últim i no menys important, triar l'escola del poble fomenta la relació dels infants dins i fora del centre, així com el sentiment de pertinença i arrelament al municipi.

Des de la regidoria d'Educació s'anima a les famílies a què facin una aposta per les escoles del poble, amb la certesa de què totes són una bona opció, tenint en compte que cada centre té la seva línia pedagògica i característiques que el defineixen.

L'institut ja està informant les famílies amb infants de 12 anys que cursen 6è de primària de la dinàmica de visites concertades. I l'Escola Bressol La Fireta realitzarà les jornades de portes obertes després de les vacances de Setmana santa. Per la seva banda, a partir del 6 de març, les dues escoles de primària, realitzaran jornades de portes obertes. Enguany, amb motiu de la situació de pandèmia, les visites seran amb cita prèvia per tal d'evitar aglomeracions. Aquestes són les dates de les escoles de primària.

 

 

Jornades de portes obertes - Escola Pau Casals

 • Dies: 6 i 13 de març
 • Només podran fer ús de les portes obertes les famílies que vulguin inscriure per primer cop a l’escola el/la seu/va fill/a
 • És necessari concertar cita prèvia trucant al 935684953
 • Més informació a la web de l’escola Pau Casals

 

 

Jornades de portes obertes - Escola Sant Jordi

 • Dia 6 de març en 4 franges horàries: 9h, 10h, 11h i 12h
 • Només podran fer ús de les portes obertes les famílies que vulguin inscriure per primer cop a l’escola el/la seu/va fill/a
 • És necessari concertar cita prèvia trucant al 935681940
 • Més informació a la web de l’escola Sant Jordi


Data de modificació: 25/02/2021 10:52:15