Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:44  |  17/09/2021

Data i hora oficial

El temps

L'Estació Jove de Montmeló omple d’activitats el carrer durant el mes de febrer

  • Activitats el carrer durant el mes de febrer de l'Estació Jove de Montmeló

    Activitats el carrer durant el mes de febrer de l'Estació Jove de Montmeló

6/2/2021

Les dinamitzadores de l’Estació Jove no ens aturem davant la pandèmia, és per això, que motivades per la il·lusió de moure’ns i conèixer noves cares de les joves del municipi i/o retrobar-nos amb aquelles que ja coneixíem, iniciem un cicle d’activitats al carrer.

 

Estació Jove de Montmeló - Aquest mes de febrer el comencem amb força amb un taller de K-pop al carrer el dia 6, si teniu ganes de ballar i passar una bona estona, animeu-vos!

 

Els dies 10 i 11 us aproparem un Memory per les diferents places i parcs sobre diferents descobriments i/o invents de grans científiques al llarg de la història, per tal de commemorar el Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència.

 

A més, l’Estació donarà veu als Drets Humans el dia 12 de febrer (Dia Internacional contra l’ús dels Nens i Nenes Soldats) mostrant un ninot de cartró per diferents punts de la ciutat. Així, us convidem a què ens digueu què necessita un nen/a per ser feliç i tot allò que els hi manca a molts.

 

El 14 de febrer, Dia de Sant Valentí, desmuntarem el mite de l’amor romàntic a través del joc amb l’objectiu de donar visibilitat a les diferents formes de relacionar-nos, i reflexionar sobre algunes actituds perilloses en les relacions sexo-afectives.

 

Si us agrada dibuixar, el 17 no podeu faltar! Passejarem pels diferents carrers del nostre entorn i realitzarem un taller d’Street Drawing on plasmarem en un paper tot allò que anem veient.

 

El dia 20 podreu participar de la segona part del taller de K-Pop, per no quedar-vos amb les ganes de ballar. També podreu participar a la gimcana de tresors romans a les Tres Creus el dia 21: buscarem pistes, gaudirem de la natura i ens coneixerem totes una mica més.

 

Per les skaters del poble i aquelles que tinguin interès per iniciar-se, el 27 finalitzarem el mes amb molta energia realitzant un taller de Skate dinamitzat per una professional que ens ensenyarà alguns trucs. No t’ho perdis!

 

Aquestes són algunes de les activitats que farem al llarg d’aquest mes, d’entre moltes altres. Us esperem amb molta il·lusió i els braços ben oberts als carrers de Montmeló per veure’ns, fer activitats, conèixer-nos, escoltar els vostres dubtes... Tant és el motiu, estarem per allò que necessiteu.

 

Tanmateix, no us oblideu que també ens trobareu a les xarxes socials on tenim programades moltes activitats i jocs..

 

  • Ens podeu contactar via Instagram a @estaciojove  i/o per telèfon al 662385565


Data de modificació: 08/02/2021 09:49:35