Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:43  |  17/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Informa't sobre les activitats de Montmeló a través del 'Crònica', del web municipal i de les xarxes socials

  • Nou canal d’informació de l’Ajuntament

    Nou canal d’informació de l’Ajuntament

2/2/2021

Per motius de les restriccions de les activitats culturals, socials i esportives, desprès de les vacances de Nadal, l'agenda de gener que arribava a totes les llars no s'ha publicat.

El mes de febrer tampoc sortirà l'agenda impresa i les diferents activitats presencials que es realitzaran es publicaran en el butlletí municipal "Crònica" que sortirà el dia 19. També s'informarà puntualment a través d'aquest mateix web i en els diferents comptes de l'Ajuntament de Montmeló a Instagram i Facebook.

Per la seva banda, els plens de l'Ajuntament es continuen realitzant de manera virtual i es poden seguir en directe a través del canal Youtube de l'Ajuntament.

 

Recordar que des de finals de l'any passat, el departament de comunicació de l’Ajuntament va posar en funcionament un nou canal d’informació per a la ciutadania a través de l’aplicació whatsapp.

 

Aquest canal serveix per fer arribar a tothom missatges d’alerta, avisos, anul·lacions, canvis d’emplaçament, informacions d’interès i d’urgència. No es traca d'un nou canal de comunicació, es tracta d’un servei a través de llistes de difusió on la informació serà unidireccional i no es podran veure les dades de la resta de persones membres de la llista.

 

Les vies de contacte amb l’Ajuntament seguiran els canals habituals per via telefònica al 935720000, per correu electrònic a ajuntament@montmelo.cat,per la web www.montmelo.cat o per l’oficina virtual de tràmits.

 

Per donar-se d’alta a aquest nou servei, cal enviar un whatsapp al telèfon 677 102 452 i guardar el contacte al telèfon mòbil. Al donar-se d’alta, es rebrà un missatge de benvinguda i es demanarà el consentiment per al tractament de dades.Data de modificació: 08/02/2021 09:29:53