Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:01  |  08/02/2023

Data i hora oficial

El temps

QEV Technologies planteja expandir-se amb una nova seu a Montmeló i duplicar la plantilla

  • Visita de l'alcalde, Pere Rodríguez i del conseller de treball, Chakir El Homrani, a QEV Technologies

    Visita de l'alcalde, Pere Rodríguez i del conseller de treball, Chakir El Homrani, a QEV Technologies

3/2/2021

L'Ajuntament ha fet una modificació en el POUM per permetre una nova ubicació de l'empresa QEV Technologies. D'aquesta manera l'empresa podria augmentar les seves instal·lacions, així com el nombre de persones treballadores i el seu volum de negoci.

Aquesta parcel·la del polígon de Montmeló que es troba a prop del Circuit podria ser la nova ubicació de QEV Technologies. L'empresa dedicada a l'automoció elèctrica ja té una seu a Montmeló però ara vol seguir creixent i, per això,s'han plantejat adquirir una nova planta. Les noves instal·lacions permetrien a l'empresa assumir més volum de negoci amb l'horitzó d'ampliar la plantilla que tenen actualment. Però encara han d'aconseguir els recursos econòmics per fer-ho possible.

Joan Orus, director de QEV marca el 2022 com l'any en què l'empresa estigui ja en funcionament a la nova ubicació i calcula que això s'oposarà un augment del doble en mida, ingressos i contractació de personal.

Per l'Ajuntament de Montmeló és una molt bona notícia perquè es tracta d'una empresa que genera ocupació de qualitat. A més, reforça la intenció del Pla Director del Circuit que busca agrupar indústries punteres del món del motor al voltant del traçat.

Segons ha manifestat l'alcalde Pere Rodríguez, 'QEV Technologies és una empresa capdavantera a Montmeló, que actualment té prop de 100 enginyers treballant i la construcció d'aquesta nova planta significaria la consolidació d'aquesta empresa a Montmeló'.

Un dels avantatges directes d'aquesta nova ubicació per a l'empresa és la possibilitat de fabricar ells mateixos autobusos elèctrics.

 

 Data de modificació: 08/02/2021 09:29:35