Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:13  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Nova senyalització dels cartells informatius als polígons industrials de Montmeló

  • Nona senyalització dels cartells informatius als polígons industrials de Montmeló

    Nona senyalització dels cartells informatius als polígons industrials de Montmeló

30/1/2021

L'Ajuntament ha actualitzat els set panells a quatre zones industrials del municipi que informen de l'adreça i la ubicació exacta de les empreses instal·lades en cada polígon.

Aquesta nova senyalització s'ha executat amb el pressupost 2020 destinat als departaments de promoció econòmica, consum i turisme. Després de fer un estudi i un cens de les empreses ubicades en cada polígon es va passar a realitzar la nova retolació amb les mateixes característiques de la senyalització anterior del 2015.

Els tòtems informatius tenen el nom del polígon, el nom de les empreses i un mapa d'ubicació de cadascuna. El nombre total de cartells són 7, distribuïts entre el polígon del Circuit, el del Pedregar, el de Sota el Molí i el de la Concentració Industrial Vallesana. L'objectiu és que les persones i especialment les empreses transportistes tinguin una clara i fàcil informació de la ubicació de les empreses de Montmeló. Aquesta informació es complementarà amb la guia anual de comerços i empreses que pròximament s'actualitzarà i imprimirà.

Para llament, el departament de turisme i el de patrimoni, tenen previst ampliar la feina de senyalització del municipi col·locant cartells en els principals llocs d'interès turístic i renovant la senyalització que s'hagi fet malbé en els darrers anys. Una actuació prevista als pressupostos d'aquest 2021.

 

 Data de modificació: 08/02/2021 09:29:12