Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:51  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

El Circuit reprèn l’activitat a la pista i estrena el revolt 10

  • El Circuit reprèn l’activitat a la pista

    El Circuit reprèn l’activitat a la pista

  • El Circuit reprèn l’activitat a la pista i estrena el revolt 10

    El Circuit reprèn l’activitat a la pista i estrena el revolt 10

1/2/2021

Ho ha fet amb una jornada de Racing Test en la qual han participat diversos equips de competició d'automobilisme, que han rodat per primera vegada sobre la nova variant.

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló) - El Circuit de Barcelona-Catalunya ha estrenat oficialment la temporada 2021 amb una primera jornada d'activitat sobre la pista després de les obres de modificació del revolt 10. Ho ha fet amb el seu producte Racing Test, una fórmula d'entrenament per a equips de competició del món de l'automobilisme.

Després d'un total de tres setmanes de treball intens, els pilots presents avui al traçat mundialista han pogut estrenar també un renovat revolt 10, amb una escapatòria notablement ampliada. Les modificacions han consistit en el canvi de les dues variants anteriors per una única, que s'adapta molt millor a les exigències de les disciplines automobilístiques i motociclistes.

Entre avui i demà, prop de vint pilots de diferents categories es posaran a prova al Circuit i obtindran les primeres sensacions sobre el nou revolt 10. Els vehicles presents han estat turismes, GT, i LMP3, tots ells de diferents nacionalitats com ara locals, francesos i italians.
 
El Circuit, un exemple d'esport segur
El Circuit de Barcelona-Catalunya és considerat un Centre de Tecnificació i Alt Rendiment, el que permet l'activitat per a esportistes professionals.

Amb l'inici d'una nova temporada, el Circuit continua treballant per desenvolupar la seva activitat amb la màxima seguretat possible, seguint un estricte protocol de prevenció que contempla àmplies mesures pel que fa a la COVID-19. A més, tots els equips que provenen de fora del país han de presentar també els resultats negatius d'una prova PCR realitzada un màxim de 72 h abans de l'arribada a les instal·lacions.

El Circuit de Barcelona-Catalunya continuarà fent un seguiment exhaustiu del context sanitari i de la pandèmia en tot moment, sempre respectant les mesures i restriccions vigents.

 

 Data de modificació: 02/02/2021 09:30:55