Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:42  |  06/12/2021

Data i hora oficial

El temps

Es modifica el nombre de meses i col·legis electorals per motiu de seguretat Covid

  • Distribució per seccions i col·legis

    Distribució per seccions i col·legis

29/1/2021

En compliment del protocol de seguretat de la Covid-19, es realitza una adequació dels espais electorals de Montmeló. S’amplia a 12 el nombre de meses i s’anul·la el col·legi electoral de l’Estació Jove. Les persones votants en anteriors eleccions en aquest equipament, votaran en el Pavelló Poliesportiu.

 

Per tal de garantir una convocatòria electoral amb seguretat per a la salut, garanties per al vot i legitimitat democràtica, la Generalitat de Catalunya, administració convocant d'aquestes eleccions, ha elaborat un Protocol específic per a l'adequació dels col·legis electorals.

 

Entre d'altres, les característiques que han de tenir els col·legis electorals són:

  • S'utilitzaran pavellons o altres espais amplis similars que permetin un aforament de baixa densitat, com a mínim 2,5 m2per persona.
  • Seran sempre espais on estigui garantida la ventilació constant i adequada a l'afluència prevista.
  • Els punts d'accés i de sortida seran independents i n'hi haurà al màxim possible.
  • L'espai ha de permetre mantenir les distàncies de seguretat establertes: 2 metres entre les diferents meses electorals, 1,5 metres de distància lineal lateral entre els membres de mesa, 1,5 metres entre electors, i entre meses i electors, i espai suficient per disposar les cabines de votació a distància suficient de les meses i entre elles, si escau.
  • La ubicació dels locals ha de fer que siguin possibles les cues al carrer.

Tenint en compte aquestes consideracions, a Montmeló s'han ampliat el nombre de meses electorals passant de 9 meses a 12 i ha calgut canviar la ubicació d'un col·legi electoral.

 

La secció 2 (en el plànol de color vermell ) que comprèn els carrers compresos de Lluís Companys fins a Timbaler del Bruc i els primers blocs del Sant Crist i Miquel Biada, que a les anteriors eleccions votava a l'Estació Jove, ho farà en el Pavelló Poliesportiu, conjuntament amb la secció 4. Aquest cop, però, les taules es col·locaran a la pista per garantir les mesures de seguretat.

 

L'Ajuntament comunicarà als electors d'aquesta secció el canvi de col·legi amb una carta a cada domicili. Si necessiteu resoldre dubtes o ampliar la informació, podeu trucar al telèfon 935720540 o bé en el correu: eleccions@montmelo.cat

 

 Data de modificació: 04/02/2021 19:20:19