Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:57  |  31/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Arranjaments a 8 banys amb la subvenció 2020 de la Diputació de Barcelona

  • Serveis Socials Bàsics de l'Ajuntament de Montmeló

    Serveis Socials Bàsics de l'Ajuntament de Montmeló

27/1/2021

El programa d'Arranjament d'habitatges de la Diputació de Barcelona té la finalitat de promoure l'autonomia funcional i millorar la qualitat de vida al domicili de les persones grans, garantint les condicions de seguretat, higiene, habitabilitat i eficiència energètica mínimes, i afavorint l'accessibilitat i les condicions de vida de les persones grans dins la seva llar.

 

Concretament s'adreça a persones de 65 anys o més, preferiblement aquelles que tinguin acreditada la seva discapacitat o es trobin en situació de dependència, que tinguin dificultats per desenvolupar les activitats de la vida diària o amb insuficiència de recursos econòmics, i a persones més grans de 80 anys que visquin soles o amb una altra persona gran.

 

També s'adreça a persones menors de 65 anys amb necessitats especials pel que fa a la seva capacitat física i psíquica per desenvolupar les activitats de la vida diària dins la llar (no és imprescindible la certificació del grau de discapacitat).

 

La Diputació de Barcelona va concedir una ajuda per al 2020 per aquest programa per un import de 14.000€ però l’adjudicació i el seguiment de les obres les fa l’Ajuntament de Montmeló.

L’adjudicació del l’arranjament de 8 banys per millorar l’autonomia de la gent gran de Montmeló, s’ha fet a l’empresa Segestop, per un import de 16.999,90 €.Data de modificació: 28/01/2021 14:51:10