Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:42  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Resolucions del Ple ordinari del 26 de gener de 2021

  • Ple del 26 de gener de 2021

    Ple del 26 de gener de 2021

27/1/2021

El Ple ordinari de l’Ajuntament de Montmeló, corresponent al mes de gener, celebrat ahir de forma telemàtica va finalitzat amb tots els punts de l’ordre del dia aprovats.

 

El punt primer consistía  en aprovar les actes dels plens anteriors i va tenir unanimitat absoluta.

 

El segon punt, la presa de coneixement de la renúncia presentada per la regidora Marta Ibañez Abril, no es va sotmetre a votació i va servir perquè tots els grups polítics li dediquesssin paraules d’agraïment per la feina feta i desitjos de tot el millor en els nous reptes prefessionals i personals.

 

El punt número tres, aprovat per unanimitat, recollia la modificació de l’Ordenança d’espais públics i civisme, en el text relatiu a la normativa d’utilització de la zona d’autocaravanes en trànsit.

 

El quart punt , aprovat per PSC, ERC i Fem Montmeló i l’abstenció de Canviem Montmeló, consistia en la primera modificació pressupostària de 2021 i la primera en molts anys que va permetre la incorporació dels romanents de crèdit, com reclamaven els municipis repetidament.

 

El punt cinquè tampoc es va sotmetre a votació i consistia en donar compte del període mitja de l’Ajuntament de Montmeló del darrer trimestre de 2020 i que està situar en 9,35 dies.

 

Els punts sisè i setè eren aprovacions del text refós de la modificació puntual del POUM Subzona 8B3 i del conveni urbanístic amb els propietaris del sector PM01 ( zona antiga Máximo Mor) també van ser aprovats per unanimitat

 Data de modificació: 28/01/2021 14:51:29