Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:14  |  27/11/2022

Data i hora oficial

El temps

Vacunació i prova d’antígens a Can Dotras 

  • Prova d’antígens a Can Dotras

    Prova d’antígens a Can Dotras

22/1/2021

El Dia de Reis es va iniciar la campanya de vacunació a les persones residents de la residència Can Dotras. Han estat vacunats tots els residents i la meitat del personal treballador.

 

Aquestes primeres vacunes corresponen als primers lots fabricats per Pfizer/BioNtech i es necessita una segona dosi al cap de 21 dies. La setmana passada es van vacunar professionals i residents que varen quedar pendents de vacunar. Al llarg d’aquesta setmana, s’iniciaran les segones dosis.

 

D’altra banda, les persones usuàries del centre de dia de Can Dotras a Montmeló, ja han començat a fer-se les proves d’antígens. Es tracta d’uns testos que ha comprat l’Ajuntament després que la Generalitat anunciés que no faria aquests cribratges.

 

Des del consistori es considera clau fer les proves perquè aquests usuaris dormen fora del centre i interactuen amb altres entorns. En total s’han adquirit un centenar de tests que també serviran per ampliar les proves que Salut fa als professionals de la residència de Can Dotras.

 Data de modificació: 27/01/2021 15:22:51