Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:53  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Renovació de la xarxa d’aigua de Vilardebó

  • Renovació de la xarxa d’aigua de Vilardebó

    Renovació de la xarxa d’aigua de Vilardebó

25/1/2021

S’han iniciat les obres per la renovació de la xarxa d’abastament d’aigua potable a tot el tram que comprèn l’avinguda de Vilardebó.

 

Degut a la proximitat del dipòsit municipal d’aigua, per aquet carrer també hi passen d’altres canonades que donen servei a la resta d’ habitatges de la zona i del propi municipi.

 

La nova canonada anirà connectada a l’existent en 7 punts a fi de donar servei continuat però amb la possibilitat de ser tallada per trams en cas de manteniment o augment de futurs subministraments.

 

Aquesta intervenció té com objectiu eliminar un gran tram de canonada de fibrociment del municipi; augmentar el cabal i pressió d’aigua als habitatges que envolten aquesta zona elevada i d’un tram del carrer del Doctor Robert així com eliminar les fuites d’aigua. Amb la renovació es pretén evitar els constants trencaments de canonada i els conseqüents talls de subministrament a les persones residents.

 

Un altre acció serà revisar l’estat actual de les claus de tall a les interseccions dels carrers i, en cas de necessitat, procedir a la seva substitució. 

 

L’adjudicació de les obres de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua a l’avinguda Vilardebó s’ha fet a l’empresa Cobra Instalaciones y Servicios, per un import de 60.059,45 €.Data de modificació: 28/01/2021 14:52:27