Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:25  |  04/10/2022

Data i hora oficial

El temps

Ha sortit el butlletí municipal 'Crònica 40' del mes de gener de 2021

  • Crònica 40 - Gener 2021

    Crònica 40 - Gener 2021

26/1/2021

EDITORIALIl·lusió i confiança en el futur

 

Deixem enrere un any complicat, però amb il·lusió i confiança en el futur, podrem tirar les coses endavant.

 

Hem començat fa res l'any nou i gairebé ja acabem el gener. El temps passa i vull pensar que anem endavant amb la nostra capacitat col·lectiva de fer front a la Covid-19 i als nous reptes. Aprofito per tornar-vos a demanar la vostra màxima implicació i responsabilitat, tant en l'àmbit privat com en el públic, per ajudar a combatre la pandèmia. Depèn de tots, tothom hi ha de sumar, i ningú se'n pot escapar. Siguem ben conscients del que ens hi juguem i donem el màxim de nosaltres mateixos. No especulem ni amb la salut ni amb el nostre progrés.

 

Mirant enrere trobem un bon exemple de col·laboració, i de com, si tothom creu en un projecte, aquest surt endavant. La campanya de Nadal d'enguany ha estat un èxit, i això és gràcies a totes i tots vosaltres; en plena crisi ens hem organitzat i hem pogut articular de nou les nostres voluntats envers un Nadal que volíem, malgrat les restriccions, Emocionant.

 

Des de l'Ajuntament hem ajudat a repartir, amb diversos projectes, més de 36000 euros en vals de compra de 20 euros, a gastar al comerç local, i estimem que la ciutadania de Montmeló se n'ha gastat més de 150.000 euros més al municipi. Una nova iniciativa, que ha tingut un èxit sense precedents, de la qual tots ens n'hem de felicitar, ja que aquest èxit és compartit i ha estat molt repartit. D'altra banda, hem ajudat a repartir també moltes il·lusions per als més menuts, amb la fàbrica de joguines, una altra nova iniciativa molt reeixida.

 

Repeteixo, que les accions fetes durant la campanya, a més de comptar amb la col·laboració de diferents departaments i regidories, han tingut la participació i acollida de la gent del poble, participant en les activitats al carrer, adquirint els vals "eMOciona't" o els pins solidaris de la botigueta i ha estat aquesta la clau del seu èxit. GRÀCIES, MONTMELÓ!

 

Encarem aquest 2021 amb força per superar els reptes que ens posi i amb la voluntat per part del consistori de seguir treballant per a millorar el dia a dia dels ciutadans de Montmeló amb nous projectes i esperances.


Tinguem tots també, malgrat els mals temps, il·lusió i confiança en el futur, i treballem cadascú des del seu àmbit per tirar les coses endavant. Confiem els uns en els altres i pensem que som, amb el nostre comportament, la nostra pròpia fàbrica de progrés.

 

Cuideu-vos, cuidem-nos!

 

Albert Monserrat, regidor de Promoció Econòmica i Comerç 

 Data de modificació: 28/01/2021 14:51:48