Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:40  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

L'entitat Associació Classic Club de Montmeló ha estat reconeguda com a entitat certificadora dels certificats d'idoneïtat de vehicles clàssics

  • Foto de Grup de l'entrega de  certificats d'idoneïtat de vehicles clàssics

    Foto de Grup de l'entrega de certificats d'idoneïtat de vehicles clàssics

21/1/2021

L'Associació Clàssic Club Montmeló ha estat reconeguda per la Federació Catalana de Vehicles Històrics (FCVH), únic ens responsable de tramitar les exempcions al nou impost d’emissions de la Generalitat, com a Entitat certificadora per a estendre els certificats d’idoneïtat que portaran a la bonificació del 100% d’aquest l’impost durant un període de 10 anys per als vehicles clàssics.

 

Per a obtenir aquesta bonificació cal que el vehicle tingui una antiguitat mínima de 30 anys, que resti en el seu estat original i no s'hagi modificat de forma substancial les seves característiques. Una altra condició és que el titular estigui associat a un club de clàssics inscrit al Registre d'Entitats de la Generalitat, com és el nostre cas.

 

El Clàssic Club Montmeló ofereix gratuïtament als seus socis la gestió de la sol·licitud de bonificació, que inclou un Certificat d'Inspecció Ocular necessari per a la seva tramitació.

 

Més informació a classicclubmontmelo@gmail.com o a la web www.classicclubmontmelo.comData de modificació: 21/01/2021 20:08:11