Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:23  |  12/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Subvencions per a empreses que contractin personal mitjançant el Servei Local d'Ocupació

  • Servei Local d'Ocupació

    Servei Local d'Ocupació

21/1/2021

L'Ajuntament de Montmeló torna a disposar aquest any de subvencions per a les empreses que, prèvia tramitació de la corresponent oferta de feina al Servei Local d'Ocupació, contractin candidats del municipi.

 

Si bé ja fa anys que s’aproven i s’ofereixen aquestes subvencions a les empreses, l’equip de govern ha decidit, atesa la situació actual, d’ampliar els imports de subvenció, que poden arribar a un màxim de gairebé 582 euros mensuals per contracte, fins a 6 mesos, i un topall de 4000 euros per empresa. Podeu consultar les bases de les subvencions al document adjunt.

 

El Servei Local d’Ocupació està gestionat des del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament per professionals amb anys d’experiència, i es planteja de forma totalment gratuïta per a les empreses i els usuaris. Forma part també de la Xarxa Xaloc (http://xaloc.diba.cat/ ), integrada pel 90% de municipis de la província i que compleix amb els màxims estàndards de qualitat i protocols validats de funcionament.

 

Per a més informació de subvencions o de com sol·licitar personal al servei, cal fer-ho a través del correu electrònic promoec@montmelo.cat, o bé per telèfon al 935720000 ext 142.


Informació relacionada


Data de modificació: 21/01/2021 20:01:28