Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:37  |  07/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Divendres 29 d'abril, nova renovació del DNI a Montmeló

  • Renovació del DNI a Montmeló

    Renovació del DNI a Montmeló

11/4/2021

El dia 22 d'abril, a partir de les 8 hores es lliuraran els números per al servei d'obtenció i/o renovació del DNI a Montmeló. El lliurament de números i la renovació es farà a l'Ajuntament.

 

El Servei d'Obtenció o Renovació del DNIe és una prestació que ofereix la Policia Nacional a diferents poblacions. Per tal de gaudir d'aquest servei, els veïns i veïnes de Montmeló han de concertar cita prèvia per les dates fixades per l'equip mòbil de la Policia Nacional que es desplaça a Montmeló per efectuar el tràmit. La persona titular del DNIe haurà de comparèixer obligatòriament en la data indicada per realitzar el tràmit dues vegades: un dia per aportar la documentació i un altre per recollir el nou DNI.

 

Destacar que aquest servei està adreçat a totes les persones del municipi i especialment a persones amb mobilitat reduïda que no poden desplaçar-se a les Comissaries de la Policia.

 

Propera renovació del DNI a Montmeló 

 

22 abril: A partir de les 8 h, es donarà número per a les dues properes dates: 29 abril i 7 maig

 

29 abril: Presentació de la documentació

  5 maig: Lliurament del DNI

 

  7 maig: Presentació de la documentació

13 maig: Lliurament del DNI

 

La informació sobre la documentació que cal presentar la podeu trobar clicant el següent enllaç: DNI electrònicData de modificació: 14/04/2021 12:58:46