Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:24  |  17/09/2021

Data i hora oficial

El temps

Els Mossos implementen la cita prèvia per posar denúncies a comissaria

  • Els Mossos implementen la cita prèvia per posar denúncies a comissaria

    Els Mossos implementen la cita prèvia per posar denúncies a comissaria

14/1/2021

Els Mossos d’Esquadra han posat en marxa un sistema de cita prèvia per posar denúncies amb l’objectiu d’oferir un millor servei a la ciutadania.

 

El pla s’implementa a totes les comissaries i permet una optimització del temps, tant de les persones que vulguin interposar una denúncia com de la mateixa comissaria, ja que podrà gestionar i redistribuir millor el volum de feina.

 

Només cal accedir al sistema de cita prèvia que es troba disponible a través de  la plataforma mossos.gencat.cat/ca/serveis_i_tramits/Cita_previa/. Des d’aquesta interfície es pot triar la comissaria i escollir la franja horària, entre les 6 h i les 22 h.

 

Amb aquest pla es potencien les eines virtuals d’interacció amb la ciutadania i es modernitzen els tràmits de les comissaries de tot el territori. El sistema està disponible per a aquells tràmits i denúncies més habituals: declaració de permís de viatge a l’estranger per a menors, pèrdua de documentació i/o objectes, robatori amb força a habitatges i establiments, furt, robatori a l’interior de vehicle i danys lleus, robatoris amb violència i intimidació, lesions, amenaces, sostracció de vehicle i ocupació d’immobles.

 

L’any 2018, la gestió d’aquests tràmits i denúncies més simples va suposar el 49,5% del total de denúncies recollides a les comissaries, el que suposa una càrrega de treball equivalent a més d’un centenar d’agents. Evidentment, aquelles denúncies relatives a delictes d’especial gravetat i urgència seguiran sent ateses sense cita prèvia i de forma preferent.

 

 

 Data de modificació: 14/01/2021 13:26:25