Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:02  |  04/02/2023

Data i hora oficial

El temps

Es reprenen els grups de conversa en format virtual

  • Grup de conversa en català

    Grup de conversa en català

12/1/2021

Encetem el 2021 prenent totes les mesures de seguretat necessàries per cuidar-nos i mantenir-nos segurs. Protegir-nos a casa no vol dir que no puguem gaudir de parlar i conèixer-nos entre nosaltres, de millorar el nostre català i agafar més fluïdesa a l'hora de comunicar-nos.
 
Oficina de Català de Montmeló - És per això que es reprenen les classes de conversa a través de l'Oficina de Català que s'havien iniciat el trimestre amb el suport de l'entitat d'Òmnium Montmeló. Òmnium és una entitat sense ànim de lucre fundada el 1961 que treballa per la promoció de la llengua i la cultura catalanes, l'educació, la cohesió social. L'objectiu d'aquestes xerrades és parlar, no pas fer una classe magistral de llengua i cultura, senzillament practicar el català oral.
 
Els grups de conversa ara per ara seran virtuals, només cal donar un telèfon de contacte per poder formar part del grup a través d'internet. Les trobades seran cada dilluns al matí d'11 h a 12 h o bé dilluns a la tarda de 19 h a 20 h a través de la plataforma de Jitsi Meet.

 

Les persones interessades poden enviar un correu a @CPNL - Oficina de Català de Montmeló:

 

o bé trucar al telèfon 634 254 450 i s'inclouran en el grup que els interessi participar-hi d'acord amb l'horari en què estiguin disponibles.Data de modificació: 12/01/2021 18:06:51