Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:58  |  17/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Obert el període de presentació de bonificacions de les taxes per al subministrament d'aigua i escombraries

  • Sol·licitud per a les bonificacions de les taxes per al subministrament d’aigua i de les escombraries

    Sol·licitud per a les bonificacions de les taxes per al subministrament d’aigua i de les escombraries

12/1/2021

L’Ajuntament de Montmeló ha obert fins el 28 de febrer de 2021 el període de bonificació de la taxa per al subministrament d’aigua i la taxa de gestió de residus.

 

Podeu presentar la sol·licitud les famílies nombroses, les famílies monoparentals, els aturats inscrits a l’Oficina de Treball de la Generalitat i qualsevol altra unitat familiar que per ingressos la vulgui demanar.

 

S’han establert com a criteri de valoració de l'ajut el nivell de renda de la unitat familiar, d'acord amb les dades facilitades per l'Agència Tributària. S’entendrà per a unitat familiar la suma dels membres que conviuen en un mateix domicili.

 

La sol·licitud de bonificació de la taxa per al subministrament d’aigua es pot presentar durant tot l'any a l'OAC i serà d’aplicació a partir del següent trimestre. La bonificació de la taxa de les escombraries (gestió de residus) només es pot sol·licitar fins el 28 de febrer de 2021.

 

Per a tramitar aquestes bonificacions, adreceu-vos amb cita prèvia a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC), adjuntant la documentació que s'especifica al document annex.

 

Sol·licitud bonificacions taxa aigua i taxa residus

 

Més Informació:Data de modificació: 12/01/2021 18:31:09