Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:27  |  27/11/2022

Data i hora oficial

El temps

La Fàbrica dels Reis d'Orient arriba a Montmeló per primera vegada

  • La Fàbrica dels Reis d'Orient

    La Fàbrica dels Reis d'Orient

  • La Fàbrica dels Reis d'Orient

    La Fàbrica dels Reis d'Orient

7/1/2021

Aquest Nadal la ciutadania de Montmeló va gaudir de la instal·lació durant els dies 2, 3 i 4 de gener, descobrint com s'ho fan els Reis d'Orient per organitzar la distribució de regals per a totes les cases.

Un tren màgic va portar a tots els nens i nenes a la Fàbrica dels Reis d'Orient que enguany ha obert les seves portes a Montmeló per primera vegada. Els treballadors i treballadores de la Fàbrica dels Reis van ensenyar com es preparen tots els regals que els reis reparteixen la nit del dia 5.

Els infants, després de ser rebuts a l'entrada accedien al recinte per fer un recorregut amb 12 parades plenes de màgia i il·lusió. Durant aquest recorregut van entregar les seves cartes, van descobrir com es reparteixen els regals i van veure com es fabricaven. Van conèixer l'organització necessària perquè ningú es quedi sense regal la Nit de Reis. Un cop fora de la Fàbrica, van poder demanar un desig. A través d'aquesta història infants i adults es van endinsar en la màgia dels Reis d'Orient.

Un total de 2.215 persones han visitat la Fàbrica dels Reis d'Orient de Montmeló. Un Nadal ben diferent, marcat per la pandèmia, organitzat perquè infants i adults no perdin la il·lusió d'una nit màgica.Data de modificació: 07/01/2021 20:22:13