Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:24  |  13/05/2021

Data i hora oficial

El temps

ConfinApp, l'aplicació mòbil des d'on et pots descarregar el certificat autoresponsable de desplaçament

  • ConfinAPP

    ConfinAPP

10/1/2021

Amb ConfinApp pots generar el certificat autoresponsable de desplaçament en format digital descarregable, amb la possibilitat d’adjuntar el certificat d’empreses de serveis essencials per als desplaçaments de les persones treballadores i un test de velocitat de connexió a Internet de la persona usuària per conèixer l’estat de la connexió i identificar possibles incidències.

 

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública va posar en marxa ConfinApp, una aplicació que neix amb la voluntat d’esdevenir l’eina de referència per a la ciutadania per gestionar la fase de confinament i postconfinament.

ConfinApp pretén ser un acompanyament i la porta d’entrada a tota la informació i serveis que el Govern de Catalunya posa a disposició de la ciutadania, autònoms i empreses durant i després del confinament.

Una de les principals funcionalitats és un assistent virtual basat en intel·ligència artificial (IA), orientat a donar resposta a les principals inquietuds o dubtes que aquesta crisi genera entre la ciutadania, des d’aspectes relacionats amb les mesures d’higiene i salut; els desplaçaments permesos i prohibits durant l’Estat d’Alarma; certificats i tràmits administratius; cobertures d’assegurances; aspectes tributaris; ajuts i mesures de suport a treballadors, empreses i autònoms; dubtes sobre el curs escolar, etc. Un assistent cognitiu que interactua amb els ciutadans.

 

ConfinAPP

 

Pots descarregar l'aplicació ConfiApp clicant aquí o sobre la imatgeData de modificació: 27/01/2021 15:25:04