Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:55  |  04/02/2023

Data i hora oficial

El temps

Els Reis d'Orient enguany els veurem des de casa i els saludarem amb llum

  • Els Reis d'Orient

    Els Reis d'Orient

4/1/2021

Els infants podran gaudir d’una passejada reial plena de llum i color que arribarà a totes les cases

 

Com bé sabeu, aquest any, els Reis ens han ensenyat la fàbrica a tots els infants de Montmeló i amb la seva arribada el dia 5 per recollir les joguines, passaran a desitjar BONA NIT per quasi tots els carrers del poble. A partir de les 6 de la tarda,  els podreu veure des de casa, però és molt important que es segueixin les indicacions.  

 

El Bona Nit s'ha de veure des de les cases, finestres i balcons, i a partir de les 18h el podreu veure per les xarxes socials de l’Ajuntament, en streamig. Quan passin per casa vostra heu de sortir al balcó o finestra, però no us hi  podreu apropar. Aquest any, hem de saludar als Reis des d’una mica lluny.

 

Sabreu que s’apropen al vostre carrer perquè els ajudants dels Reis d’Orient apagaran els llums dels carrers. Amb els llums apagats cal que feu llum des dels vostres balcons i finestres, tots podrem ser part del Bona Nit dels Reis d’Orient d’aquest any. Amb una llanterna, amb mòbils o fanalets, el frontal, el mòbil o qualsevol instrument que faci llum, heu d'il·luminar el camí dels Reis.

 

És molt important que no us mogueu de casa i no seguiu el recorregut. Els Reis passaran per gairebé tots els carrers. Si hi ha algun carrer per on no poden passar,  podeu acostar-vos a la cantonada més propera des d’on els pugueu veure i saludar-los fent llum.

 

I sobretot, tots i totes a dormir ben d’hora.

 

 Data de modificació: 04/01/2021 20:32:01