Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:05  |  04/02/2023

Data i hora oficial

El temps

La Fàbrica dels Reis d’Orient obre les seves portes per a tots els infants de Montmeló 

  • La Fàbrica dels Reis d’Orient de Montmeló

    La Fàbrica dels Reis d’Orient de Montmeló

30/12/2020

Durant tres dies i amb cita prèvia els infants de Montmeló veuran com es preparen els regals que els Reis porten per tot el món a la Fàbrica dels Reis d’Orient.    

 

Aquest any els Reis d’Orient no podran venir en persona a recollir les cartes dels infants de Montmeló. Per aquest motiu, i fent una excepció, les recolliran a la mateixa fàbrica  els dies 2, 3 i 4 de gener, on es podrà veure com preparen els paquets que repartiran el dia 5 de gener arreu del món. 

 

Per garantir la seguretat de la visita és imprescindible que es faci la reserva prèvia i accedir a les instal·lacions amb la Invitació Reial que arriba a casa dels infants menors d’11 anys. Heu de reservar hora a través de la pàgina web de l’Ajuntament, www.montmelo.cat, del dia 24 de desembre a les 00 hores fins al 30 de desembre a les 20 hores. 

 

Quan demaneu l’hora és molt important que indiqueu el nom i cognoms de l’infant que porta la Invitació Reial, i en cas que no s’hi pugui assistir anul·lar la reserva corresponent.  Cada invitació autoritzarà a accedir a la fàbrica a un màxim de 6 persones. Aquest grup bombolla pot estar format per més d’un infant de la mateixa família, però si és així només caldrà formalitzar una reserva.  

 

Un cop feta la reserva, rebreu la confirmació per correu electrònic amb l’hora i el punt de trobada des d’on us traslladarem a la fàbrica. Cal que assistiu a la cita amb un màxim de 15 minuts d’antelació de l’hora prevista.

 

Es demana a la ciutadania que es respecti en tot moment la normativa prevista pel desenvolupament de l’activitat: seguir les directrius de l’organització, portar mascareta i mantenir la distància física en tot moment. Recordeu dur la carta, el desig i la Invitació reial.   

 

Necessitem la vostra col·laboració perquè l’activitat es pugui realitzar de forma segura. Us esperem a la Fàbrica dels Reis d’Orient.  

 Data de modificació: 30/12/2020 20:09:41