Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:26  |  30/09/2022

Data i hora oficial

El temps

Aprovat el Pressupost de la recuperació

  • Ple extraordinari del 22 de desembre on es van aprovar els pressupostos municipals de 2021

    Ple extraordinari del 22 de desembre on es van aprovar els pressupostos municipals de 2021

24/12/2020

El Ple extraordinari de l’Ajuntament que es va celebrar el passat dia 22, de forma telemàtica, tenia cinc punts en el seu Ordre del dia.

 

El primer d’ells, l’aprovació de l’acta de delimitació entre els termes municipals de Montmeló i Martorelles, va ser aprovat per unanimitat per tots els grups polítics del Ple.

 

En segón lloc es proposava l’aprovació dels plecs de clàusules del contracte de concessió d’obra per a la redacció del projecte, construcció i explotació del tanatori i del Cementiri municipal. Aquest punt va ser aprovat amb l’abstenció de Canviem Montmeló, que considerava massa llarg el període de 40 anys de concessió.

 

La modificació pressupostària que ocupava el tercer lloc va ser aprovada amb l’abstenció de Fem Montmeló i Canviem Montmeló.

 

En quart lloc estava el punt relatiu al Pressupost per l’any 2021. Aquest pressupost, de 15,2 milions d’euros que contempla entre d’altres inversions la construcció de la nova residència i del nou centre de FP de química, i aposta per la sostenibilitat, la igualtat, la cooperació i la lluita contra la Covid-19,  va comptar amb el vot favorable de PSC, ERC i Fem Montmeló. Canviem Montmeló va votar en contra.

 

Va tancar la sessió el punt relatiu a l’aprovació d’un conveni de gestió urbanística amb Incasol; punt aprovat amb l’abstenció de Canviem MontmelóData de modificació: 25/12/2020 11:47:18