Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:46  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Lliurats els premis del concurs de dibuix de la Postal de Nadal i del vídeo felicitació

  • DSC_0041.JPG

    DSC_0041.JPG

19/12/2020

Divendres es va fer públic el resultat dels concursos de dibuix i del vídeo felicitació de Nadal convocats per als infants i joves del municipi

 

Més de 80 dibuixos han participat al concurs escolar de dibuix de la postal de Nadal que l’Ajuntament farà arribar a totes les llars aquest Nadal. El concurs dividit en dues categories, de 1r a 3r i de 4t a 6è, ha tingut dues guanyadores que han reflexat el Nadal i el Covid-19 en els seus treballs.

 

Núria García ha estat la guanyadora del premi de la categoria de 1r a 3r i Alejandra Bardina la de la categoria 4t a 6è. El Jurat format per representants de les dues escoles i de les associacions de famílies de les dues escoles i el professor de dibuix de centre cultural La Torreta, han tingut feina per escollir els millors treballs.

 

El vídeo guanyador és obra de Laia Feijoó que ens recorda que cal cuidar-nos i que si ens protegim nosaltres protegim a la resta. El vídeo el podeu trobar a la web i a les xarxes socials de l’Ajuntament. En aquest cas el Jurat estava format per personal de l’Institut i de l’associació de famílies i d’un montmeloní vinculat al món del teatre.

 

Aprofitem per agrair la participació de tots els artistes i la col·laboració dels membres del Jurat.

 Data de modificació: 25/12/2020 12:33:21