Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:24  |  04/10/2022

Data i hora oficial

El temps

I Setmana de les Capacitats Diverses a Montmeló

  • I Setmana de les Capacitats Diverses a Montmeló

    I Setmana de les Capacitats Diverses a Montmeló

17/12/2020

Des de la regidoria de Capacitats diverses es va organitzar una campanya de conscienciació a través de les xarxes.

 

A principis del mes de desembre coincidint amb el Dia Mundial de les persones amb discapacitat es va organitzar la I Setmana de les Capacitats Diverses. Donades les restriccions de contenció de la pandèmia, les activitats previstes es van haver de repensar de nou i es va fer una campanya de conscienciació a través de les xarxes amb la publicació, al llarg de la setmana, de vídeos de persones del municipi reflexionant sobre la vida amb capacitats diverses.

 

El mateix dia 3, juntament amb estudiants de la Universitat Politècnica de Catalunya d’Arquitectura, es va fer un recorregut pel municipi per marcar quins llocs no són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda. Aquest recorregut el van fer acompanyats de les persones que més ho pateixen.

 

Per localitzar aquests punts, els estudiants han recorregut diferents zones del poble i els han registrat utilitzant una aplicació de mòbil. Un cop s’acabi aquest treball de mapeig, passaran un informe al consistori montmeloní. Aquesta iniciativa, que rep el nom de Mapathon, s’ha desenvolupant simultàniament a diversos municipis de Catalunya.Data de modificació: 25/12/2020 12:32:16