Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:26  |  08/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Adequació d’un espai d'estada i pernoctació d’autocaravanes a la zona de l’escorxador

  • Autocaravanes

    Autocaravanes

18/12/2020

La Brigada municipal d’obres i serveis està treballant en l’adequació d’un espai de la zona de l’escorxador per a l’estada i pernoctació d’autocaravanes.

 

És voluntat de l'Ajuntament de Montmeló posar en marxa un espai d’estada i pernoctació d’autocaravanes, dotat amb serveis, per facilitar l’arribada i estada al municipi de caravanistes. En aquesta zona, de caràcter no vigilat, només podran estacionar els vehicles reconeguts com a autocaravanes, o els vehicles homologats com a vehicles-habitatge, que no estan censats a la comarca del Vallès Oriental.

 

L’ús d’aquest espai estarà regulat a l’Ordenança d’espais públics i civisme que ha estat modificada amb la introducció d’un nou article. El projecte consisteix en condicionar una part del terreny proper a l’antic escorxador per situar un aparcament d’autocaravanes turístiques i les futures pistes d’Skate. Es contempla el condicionament del paviment a més dels serveis necessaris per les dues activitats complementades amb jardineria o mobiliari urbà.Data de modificació: 25/12/2020 12:31:18