Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:48  |  17/08/2022

Data i hora oficial

El temps

La nova residència per a la Gent Gran es farà al costat de la Fireta

  • Gent gran

    Gent gran

19/12/2020

La pandèmia ha fixat unes noves exigències com ara més amplitud en els espais tant interiors com exteriors de les residències que han obligat a fer un replantejament de la seva ubicació.

 

La Junta de Govern Local va aprovar les bases del procés per a la construcció d’una nova Residència assistida i Centre de dia per a la gent gran a Montmeló i el seu entorn urbà, situada al carrer de Joan Maragall 29, a l’actual zona d’aparcament al costat de l’escola bressol La Fireta.

 

El projecte ha de preveure una capacitat màxima per a 36 persones usuàries de la Residència i per al servei de Centre de dia per a 45 persones i haurà de preveure una futura ampliació per a 18 residents més i 15 usuaris més del centre de dia. Les sales de convivència es dimensionaran per a 54 residents i 60 usuaris del centre de dia.

 

Finalitzat el termini d’informació pública, es rebran les ofertes per a la redacció del projecte. El cost estimat del projecte serà superior als 2,5 milions d’euros i caldrà buscar suport econòmic de la Generalitat i la Diputació per poder fer front.Data de modificació: 25/12/2020 12:31:45