Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:40  |  17/09/2021

Data i hora oficial

El temps

Noves mesures de seguretat viària

  • Radar aforador informatiu

    Radar aforador informatiu

17/12/2020

S’han instal·lat dos radars aforadors informatius i s’ha prohibit l’accés a vehicles d’autoescola en alguns carrers del centre del municipi.

 

L’Ajuntament de Montmeló ha instal·lat dos radars aforadors informatius com a mesura dissuasiva per a millorar la seguretat dels vianants que travessen aquest tram de via en què la velocitat està limitada a 20 km/h.

 

Els aparells  indiquen  als vehicles la velocitat real a la  qual circulen  reforçant el missatge amb  una emoticona d’una cara somrient o enutjada i emetent un senyal lluminós en cas de superar el límit de velocitat. El programari dels aparells permet determinar els fluxos de trànsit per franges horàries de forma telemàtica.

 

D'altra banda, està previst que a principis de l'any 2021 s'eliminaran els semàfors de la cruïlla entre el carrer Vic i el carrer Dr. Robert, única zona del municipi que està regulada per semàfors. Donada l'evolució de la mobilitat al municipi i la reducció de el pas de vehicles a través del carrer Vic, se suprimiren els semàfors i es transformarà l'encreuament en un pas remuntable amb senyalització vertical i horitzontal.Data de modificació: 25/12/2020 12:33:07