Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:49  |  09/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Els afectats pel tancament de “Dentix” tenen fins al 3 de gener per comunicar els seus crèdits a l'administració concursal

  • OMIC

    OMIC

15/12/2020

Si ets una de les persones afectades i necessites rebre assessorament sobre els tràmits que cal fer, pots posar-te en contacte amb l'OMIC, demanant cita prèvia o al mail omic@montmelo.cat.

 

El passat 3 de desembre es va publicar al BOE la declaració dels concurs de crèditors de les clíniques dentals “Dentix” en el qual s’accepta a tràmit la proposta anticipada de conveni (Boletín Oficial del Estado (n.º 316, de 3 de diciembre de 2020)

 

Això suposa que des del dia de la publicació les persones afectades disposen de 30 dies (fins al proper 3 de gener) per comunicar els seus crèdits a l’administració concursal. Aquesta comunicació es pot fer tant per correu postal, fax, o correu elcetrònic a les dades que apareixen a l’edicte:

Account Controlius & Aequitas Administradores Concursales, SLP
Avda. Alberto Alcocer, 24, 4ª planta
28036 Madrid
Tel. 915 914 291
Fax. 914 465 321
Correo electrónico: dentix.concursal@iusaequitas.net

 

Recordem als afectats que van finançar el tractament a través d’una entitat financera, que de forma simultània a aquesta comunicació, poden reclamar a l’entitat financera la paralització i suspensió dels pagaments. En el cas que aquestes entitats no atenguin la petició efectuada es podrà dirigir reclamació davant el Servicio de Reclamaciones del Banco de España (https://www.bde.es/bde/es/).

 

Per altra banda, les persones usuàries tenen dret a accedir a tota la documentació de la historia clínica que disposi Dentix sobre els seu tractament, si no disposen d’aquesta informació. En cas que l’empresa no faciliti aquesta documentació, les persones afectades poden presentar una reclamació davant la Agencia Española de Protección de Datos per exercir aquest dret.Data de modificació: 18/12/2020 20:02:15