Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:29  |  04/02/2023

Data i hora oficial

El temps

Presentat el Pla d'Actuació de Mandat per als anys 2020-2023

  • Presentació del PAM 2020-2023

    Presentació del PAM 2020-2023

10/12/2020

Dijous 10 de desembre, a les 18 hores, s'ha fet la presentació definitiva pública del PAM 2020-2023 de Montmeló. Tenint en compte les restriccions de la Covid, l’acte s'ha fet de manera virtual a través del canal de Youtube de l’Ajuntament

 

El Pla d’Actuació de Mandat constitueix el full de ruta d’allò que el govern del municipi vol aconseguir per als pròxims anys. Per a l’elaboració del PAM 2020-2023 de Montmeló s’han tingut en compte els diferents programes dels grups polítics presents al Consistori.

 

El primer full de ruta es va veure interromput per la irrupció de la pandèmia de la COVID-19 que va alterar l’escenari de govern que teníem i, a més, va afegir una enorme incertesa i complexitat en la gestió quotidiana dels assumptes públics. La necessitat d’abordar l’emergència de la COVID-19 en el nostre municipi, ha suposat un repte perquè la pandèmia ha tingut un impacte directe en la salut i el benestar dels nostres veïns i veïnes.

 

El PAM determina un compromís explícit amb la ciutadania i marca les prioritats d’actuació que es tindran en compte en l’elaboració dels pressupostos anuals i els plans i programes d’acció concrets que se’n deriven.

 

Tot això s’estructura en 4 àmbits estratègics que han estat presentats pels regidors i regidores de l'equip de govern.

  • Un Montmeló per viure millor
  • Un Montmeló per treballar millor
  • Un Montmeló per gaudir més
  • Un Montmeló per avançar amb tothom

 

L'acte ha comptat també amb la participació del Consell de Poble que ha participat del PAM amb el qüestionari de priorització. La finalitat de la priorització de les principals línies d’intervenció és contribuir a orientar la programació de l’acció de govern en els tres anys de la legislatura.

 

El PAM és un document viu i dinàmic, atent als canvis socials i de l’entorn, a les relacions i aliances amb altres administracions i a les aportacions i propostes dels ciutadans i ciutadanes de Montmeló.

 

A contrinuació podeu veure l'acte sencer. 

 Data de modificació: 11/12/2020 19:18:48