Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:52  |  10/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Acredita el teu nivell de català

  • Nou espai de l'Oficina de Català de Montmeló al Centre Cultural La Torreta

    Nou espai de l'Oficina de Català de Montmeló al Centre Cultural La Torreta

2/12/2020

Quin és el teu nivell de català? Tens algun certificat que acrediti els teus coneixements?
 
Potser ara és el moment per aprendre català i aconseguir un certificat que demostri quins és el teu grau de llengua. És per això que durant el mes de desembre hom pot fer una prova de col·locació per saber quin nivell de català té i així poder-se inscriure als cursos que comencen al gener. Les persones interessades a fer una prova de nivell poden accedir a la pàgina https://www.cpnl.cat i entrar a veure el funcionament, programació i preus dels cursos de català. Durant el mes de desembre s'ha creat un espai virtual per fer les proves de col·locació. En aquest espai cadascú introdueix les seves dades personals i tria la localitat que tingui més a prop segons la comarca a la qual pertany  a fi que puguem posar-nos en contacte i programar la prova de nivell. Així quan comenci el període d'inscripció (13, 14 i 15 de gener) ja sabrà quin és el curs que li pertoca i inscriure's directament.
 
Els cursos començaran el 25 de gener. Són cursos trimestrals en la modalitat de semipresencial (amb algunes sessions presencials i d'altres en línia coincidint tots a l'aula virtual) i la modalitat 100% en línia ( l'alumne segueix el seu ritme i només té alguna sessió síncrona amb la resta de companys).
 
Per a qualsevol dubte podeu contactar amb l'Oficina de Català a través del correu electrònic montmelo@cpnl.cat o bé trucant al nou telèfon de contacte 634 254 450.


Data de modificació: 02/12/2020 09:48:34