Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:20  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

L’Ajuntament organitza un concurs de dibuix per triar la postal de Nadal i un concurs de vídeo-postal per la felicitació d’aquest any

  • Concurs de postal i vídeo-postals

    Concurs de postal i vídeo-postals

4/12/2020

Si amb el concurs de guarniment de balcons, finestres, tanques i façanes, la família juga un paper important, l’Ajuntament ha volgut tenir en compte també el públic infantil i el públic juvenil per viure aquest Nadal d’una manera ben especial.

 

Per a l’alumnat de 1r a 6è s’organitza un concurs de dibuix per triar la postal de Nadal que les famílies de Montmeló rebran a les seves cases. S’estableixen dues categories, de 1r a 3r i de 4t a 6è, i les dues guanyadores seran l’anvers i el revers d’aquesta felicitació.

 

Per als més joves, s’organitza un concurs de vídeo per triar la felicitació digital. Aquest nou concurs s’adreça a joves de 1r a 4t d’ESO (categoria 1) i de 16 a 20 anys (categoria 2). El vídeo ha de ser un document digital amb format MP4 que no podrà superar els 3 minuts de gravació i de mida inferior als 10 Megabytes. Hi poden participar en grup o bé individualment.

 

Ambdós concursos rebran, a més, 100 € en vals de compra de 20 € a gastar lliurement en qualsevol establiment del municipi que els accepti per categoria. D’aquesta manera dinamitzem i donem a conèixer el nostre comerç local. Participa-hi i ajuda’ns a fer que aquest sigui un Nadal emocionant !

 

Podeu consultar les bases per participar en aquest concurs:

 Data de modificació: 11/12/2020 15:08:20