Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:46  |  28/05/2022

Data i hora oficial

El temps

Setmana europea de la prevenció de residus virtual

  • Setmana europea de la prevenció de residus

    Setmana europea de la prevenció de residus

20/11/2020

Del 21 al 29 de novembre l'Ajuntament us convida conèixer de manera online totes les particularitats sobre els residus que generem: on s'han de llençar, què es fa amb cada residu, com reciclar adequadament, etc.

 

La Setmana europea de la prevenció de residus virtual neix d'un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L'objectiu és organitzar arreu d’Europa accions de sensibilització sobre la prevenció de residus i canviar el comportament quotidià de la ciutadania europea en temes de consum i producció.

 

Enguany, el departament de medi ambient ha elaborat tot un seguit de píndoles informatives i de recomanacions al voltant dels residus. Cada dia s'informarà sobre un dels residus que es generen a Montmeló: paper, cartó, plàstic i envasos, orgànica, trastos vells… També es tractaran temes com el malbaratament alimentari o els residus invisibles.

 

Aquesta informació estarà disponible en un apartat específic en el web municipal, del 21 al 29 de novembre.Data de modificació: 20/11/2020 14:55:25