Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:48  |  01/10/2022

Data i hora oficial

El temps

Noves subvencions municipals per als sectors més afectats per la Covid

  • Campanyes i ajudes al comerç de Montmeló

    Campanyes i ajudes al comerç de Montmeló

19/11/2020

L'Ajuntament de Montmeló, arran de la situació generada per les darreres restriccions de l’activitat, ha aprovat unes noves subvencions per a les activitats més afectades per les mesures de control de la crisi del Covid.

 

Aquestes subvencions se sumen a les altres subvencions que s'han tret fins ara. Recordem que al juny ja es van plantejar unes noves subvencions municipals, que aquest octubre es van tornar a oferir, ampliades, i ara es treuen aquestes terceres, amb unes bases i un procediment més senzill.

 

És una quantitat fixa de 300 o de 150 euros, segons els casos,  i només es demana el formulari específic emplenat, el NIF de l'activitat i el full de transferència bancària.

 

Cal tenir present que el darrer dia per sol·licitar-la és el 27 de novembre, divendres de la setmana vinent, i que si es vol presentar la instància de forma presencial, cal demanar cita prèvia a l’Oficina d'Atenció al Ciutadà. També es pot fer per via telemàtica a través de l'Oficina Virtual de Tràmits de la pàgina web, escollint el tràmit "instància general" i adjuntant-hi el formulari específic i el full de transferència bancària.

 

+ informació: Departament de Promoció Econòmica: 616206392 o bé ernest@montmelo.cat


Informació relacionada


Data de modificació: 19/11/2020 11:28:44