Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:10  |  12/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Curs formatiu d'Instagram i ajudes al comerç de Montmeló

  • Curs d'Instagram per al petit comerç

    Curs d'Instagram per al petit comerç

18/11/2020

Dilluns 16 va començar un nou curs d'Instagram per al petit comerç, organitzat des del Departament de Promoció Econòmica. Finalment, persones de 15 establiments del municipi s'hi han inscrit, amb la idea de treure el màxim profit d'aquesta eina per a la promoció dels seus negocis.


El curs consta de 3 sessions de 2 hores cadascuna, es fa en tres dilluns de novembre al Centre de Formació i Recursos G2M i l’imparteix una professional del mateix municipi.

 

Des del departament de Promoció Econòmica s’està treballant també en unes noves subvencions, pensant especialment en les activitats que aquests dies estan patint més les restriccions: la restauració i l’estètica, que aviat veuran aprovades les seves corresponents bases. Globalment, aquestes dues noves subvencions suposen una dotació pressupostària de 60.000 €, amb càrrec exclusivament a pressupost municipal.

 

D’altra banda, s’està estudiant la programació d’activitats especials per als dies 18 i 19 de desembre, s’està preparant un vídeo de promoció de la compra a Montmeló i es destinaran més de 20.000 € a una nova campanya de potenciació del consum al municipi, coincidint amb la campanya de Nadal, i en col·laboració amb la UBCM.


+ informació: Departament de Promoció Econòmica. promoec@montmelo.catData de modificació: 19/11/2020 11:02:24