Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:40  |  05/12/2022

Data i hora oficial

El temps

L’Escola de Música ofereix les seves classes online

  • Escola Municipal de Música

    Escola Municipal de Música

12/11/2020

Des del passat divendres 30 d’octubre, amb la publicació de les noves mesures de prevenció de covid, totes les matèries s’estan impartint online mantenint el seu horari habitual: música en família, sensibilització, roda d’instruments, grups de llenguatge musical, classes individuals d’instrument, conjunt instrumental primer contacte, combo, orquestra de guitarres, orquestra i cor gòspel.

 

L’equip docent està treballant per mantenir el nivell de les seves classes, malgrat les moltes dificultats amb què es troben i  per a aquelles famílies que no poden connectar-se en el seu horari, s’estan gravant les classes.

 

Amb l’inici del nou curs, l’equip directiu ja va tenir en compte dins el pla d’obertura la resposta a possibles confinaments d’alumnat, professorat, grups o l’escola sencera com ha estat el cas. I es va iniciar, al setembre, el curs combinant les classes presencials amb alguns alumnes no presencials a l’escola de música.

 

Des de l’Ajuntament es va aprovar la utilització d’una nova metodologia per ensenyar el llenguatge musical: l’Aula Virtual, que permet realitzar les classes de llenguatge musical online.

 

Seguirem treballant per continuar oferint TOT el ventall formatiu de l’escola amb la millor qualitat possible.Data de modificació: 12/11/2020 18:14:48