Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:34  |  09/05/2021

Data i hora oficial

El temps

Resum de la sessió plenària del Consell de Poble

  • Consell del Poble

    Consell del Poble

12/11/2020

El passat dijous 5 de novembre es va realitzar el plenari del Consell de Poble de forma telemàtica. La reunió va servir per presentar el PAM, per informar sobre la Comissió de seguiment de les olors, per revisar els Pressupostos Participatius 2020 i per informar de les propostes fetes per la Comissió Permanent del Consell dels processos participatius per al 2021.

 

La versió inicial de Pla d’Actuació i Mandat (PAM) 2020-2023 de Montmeló que recull les accions i objectius que el govern municipal portarà a terme durant la legislatura, es va presentar en el últim plenari del Consell de Poble. Una vegada presentat el document, es va facilitar un qüestionari a les persones integrants del Consell de Poble per tal de prioritzar les principals línies d’intervenció i així participar en l'orientació de la programació de l’acció de govern en els tres anys de la legislatura.

 

Un altre tema tractat va ser l’acord de la Comissió de les olors amb la UPC per participar en un estudi que té una durada de 2 anys. Aquest estudi proporcionarà dades per conèixer qui produeix les olors amb resultats molt fiables. Per poder tenir propostes de forma més ràpida, s’ha contactat amb una altre empresa perquè exposin les accions que es poden dur a terme de forma més immediata.

 

El plenari va servir també per conèixer l’estat d’execució dels Pressupostos Participatius 2020. L’ampliació del Pavelló municipal no s’ha portat a terme ja que les noves mesures Covid han replantejat el previst i es valora una proposta que doni una resposta que permeti fer més activitats. La intervenció haurà d’anar lligada a la fase 2 d’urbanització de la Llosa.

 

Durant la reunió també es va donar compte de les diferents actuacions de millora d’accessibilitat al municipi realitzades durant aquest any i les intervencions ja aprovades per realitzar abans de finalitzar el 2020.Un  altre tema que es va tractar va ser la instal·lació de càmeres de videovigilància a les escoles, i la futura instal·lació de càmeres als accessos al poble.

 

Per últim es va presentar la proposta dels Pressupostos Participatius 2021, elaborada per la Comissió Permanent del Consell, i es va establir un ordre de prioritats per tal de triar els projectes que es realitzaran al llarg del proper any.Data de modificació: 12/11/2020 18:14:53