Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:04  |  30/09/2022

Data i hora oficial

El temps

Comença la recollida i identificació de femtes de gos

  • Recollida i identificació de femtes de gos

    Recollida i identificació de femtes de gos

12/11/2020

Avui dijous dia 11 ha estat la primera jornada de la 3a i última fase de la Campanya d'identificació de les femtes de gos no recollides pels seus propietaris.

La 2a Fase de la Campanya, en la que es procedia a realitzar el cens d´ADN no es tanca i es recorda als propietaris de gossos l'obligatorietat de formalitzar aquest cens.

Un empleat de l'empresa ADN Canino ha explicat a personal funcionari i a càrrecs polítics com es recollien les mostres i com s'aixecava acta del fet.

En aquest primer dia s'ha fet un recorregut per gairebé tot el poble i es van recollir un total set mostres, una d'elles al ZEG del Mil·lenari. Aquestes "batudes" de recollida de femtes es realitzaran de forma periòdica a diferents zones del poble, entre elles les zones d'esbarjo (ZEG)

La posada en marxa del cens caní per ADN permetrà sancionar les actituds incíviques d'alguns ciutadans, tot i que en paraules de la persona treballadora d'ADN Canino, el nostre no és un poble especialment brut en aquest aspecte.

A més del tema estètic, el tema higiènic i sanitari tenen molt de pes en la decisió d'implantar aquesta mesura de control.Data de modificació: 12/11/2020 18:42:51