Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:55  |  27/11/2022

Data i hora oficial

El temps

El Gran Recapte d'Aliments ven tiquets solidaris als supermercats i les botigues d'alimentació

  • El Gran Recapte

    El Gran Recapte

16/11/2020

La campanya ha començat avui 16 i finalitzarà el 21 de novembre i serà especialment visible el cap de setmana del 20 i 21 de novembre.

 

La tradicional campanya del Gran Recapte d’Aliments tindrà enguany un format diferent per evitar la manipulació d’aliments i l’exposició de voluntaris al risc de possibles contagis. El Banc dels Aliments eliminarà la recollida física d’aliments als supermercats i recollirà les aportacions monetàries de la ciutadania online o a través de la caixa dels supermercats, on es posaran a la venda uns tiquets solidaris amb tres imports diferents. Aquests imports es traduiran en la compra d’aliments que després es distribuiran per diverses entitats de caràcter social.

 

Una de les novetats d’enguany, a més, serà l’adhesió a la campanya del petit comerç alimentari que durant aquests dies tindran a la venda el tiquet solidari del Banc dels Aliments a un preu de 3 euros. A Montmeló les botigues col·laboradores són El Rebost de la Rosa, el Forn Farriol, Can Manils i La Tenda Tintó Carolà 1 i 2. I els supermercats habituals, Bon Preu-Esclat, Bonàrea, Sorli i Dia.

 

D’altra banda, més enllà dels tiquets solidaris als supermercats, botigues d’alimentació i parades del mercat municipal, també s’activarà un canal de pagament per Bizum amb el codi 33596, que pretén agilitzar les donacions des del mòbil i arribar a un públic més ampli, i també es recolliran aportacions fins al 16 de desembre al web granrecapteonline.com.Data de modificació: 18/11/2020 14:20:44