Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:44  |  21/01/2022

Data i hora oficial

El temps

Anna Martínez guanya la primera edició del premi TalentJoveVO

  • Anna Martínez, guanyadora del premi TalentJoveVO

    Anna Martínez, guanyadora del premi TalentJoveVO

7/11/2020

El premi posa en valor els joves vallesans menors de 25 anys que destaquen en un tipus de sector o d’activitat.

 

Anna Martínez, de Sant Fost de Campsentelles, ha estat la guanyadora de la primera edició del premi TalentJoveVO, corresponent a l’any 2019, i que pretén posar en valor els joves vallesans menors de 25 anys que destaquin en qualsevol tipus de sector o d’activitat a la comarca o al món. El premi es fa en col·laboració amb Premsa d’Osona SA, i està emmarcat en el premi “Vallesà de l'Any”.

 

Anna Martínez, que té 23 anys, ha estudiat el Grau en Enginyeria en Vehicles Aeroespacials a la UPC, actualment està realitzant el 1r any de Màster en Enginyeria Aeronàutica i ha estat seleccionada per participar en un projecte d'investigació internacional de l'Institute of Artificial Gravity per crear gravetat artificial a l'espai.

 

En total hi van haver 12 candidats i candidates proposats pels ajuntaments de Sant Fost de Campsentelles, Granollers, Figaró-Montmany, Parets del Vallès, Llinars del Vallès, Vilanova del Vallès, Cànoves i Samalús i l’Ametlla del Vallès.

 

El jurat, presidit pel vicepresident primer Emilio Cordero, estava format per un representant de cada partit polític present al Consell Comarcal i un ajuntament amb alcaldia independent. Una vegada feta la votació i escollida la guanyadora, el jurat ha volgut deixar palesa la qualitat de totes les candidatures presentades.Data de modificació: 06/11/2020 10:12:02