Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:54  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

El Pavelló Municipal es tanca però les activitats dirigides i l'Escola Esportiva continuen, ara en línia

  • Pavelló Municipal de Montmeló

    Pavelló Municipal de Montmeló

5/11/2020

A causa de les noves mesures per la contenció de virus, s'han tancat les instal·lacions esportives, però les activitats esportives no s'aturen. L'àrea d'Esports de l'Ajuntament s'adapta a la nova situació per seguir amb l'activitat en la mesura del possible. Aquest és el cas de les activitats dirigides i de l'Escola Esportiva.

 

 

Les activitats dirigides del pavelló segueixen

 

A principis de setembre es va donar inici a la nova temporada 2020-2021. Les diferents disciplines d'activitats dirigides van adaptar-se als nous horaris i amb noves ubicacions per tal de complir amb les normatives higièniques d'ús dels espais públics. Al matí les activitats es realitzaven a la pista del pavelló i a la tarda a les instal·lacions esportives de l'Escola Sant Jordi.

Amb l'entrada en vigor de les noves restriccions de la Covid-19 el passat 19 d'octubre, on s'anunciava el tancament temporal de totes les instal·lacions esportives tancades, la direcció del Pavelló Municipal de Montmeló ha passat a programar de nou les activitats dirigides i a més passen a realitzar-se en línia, mitjançant una plataforma per a totes les persones usuàries d'aquest servei. L'objectiu és mantenir el flux de persones usuàries i les activitats monitorades de manera diària.

El calendari d'activitats esportives dirigides en línia és actualment el següent:

 

Dilluns

18.00 h Pilates

19.00 h CardioTono

Dimarts

09.30 h Ioga-Pilates

Dimecres

18.00 h Pilates

19.00 h Tono

Dijous

09.30 h Ioga-Pilates

 

Divendres

 

18.00 h Gym Suau

19.00 h Tabata

 

L'Escola Esportiva no s'atura

 

A mitjans del mes d'octubre va començar l'Escola Esportiva amb un nou format de "grups bombolla" per adaptar-se a la nova situació generada per la Covid-19. Tal com ha passat amb les activitats dirigides, a causa de les darreres mesures per a la contenció de virus i del consegüent tancament del pavelló, l'equip de monitoratge de l'Escola Esportiva s'ha posat a treballar de nou, tac com ja va fer durant el confinament, per oferir als infants usuaris d'aquest servei, una sèrie d'activitats virtuals i petites sessions plenes de reptes i nous coneixements en format de vídeo, perquè els infants gaudeixin de les activitats des de casa.

Igual que amb les activitats dirigides, l'Escola Esportiva també programa sessions en línia a través d'una plataforma i així poder seguir mantenint un feedback amb tots els infants que ja havien iniciat el nou curs 2020-2012.

L'àrea d'Esports treballa diàriament amb la finalitat final que les persones usuàries dels serveis esportius municipals continuïn gaudint d'una vida sana i de la major part de serveis esportius. Els grans perjudicats a hores d'ara de l'actual situació de tancament del pavelló són els diferents clubs esportius que han hagut d'anul·lar totes les activitats esportives que havien començat el mes de setembre amb l'inici de la nova temporada esportiva.Data de modificació: 06/11/2020 10:07:06