Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:55  |  21/01/2022

Data i hora oficial

El temps

La Torreta Centre Cultural es reinventa i inicia els tallers en format virtual

  • Tallers i cursos al Centre Cultural La Torreta de Montmeló

    Tallers i cursos al Centre Cultural La Torreta de Montmeló

5/11/2020

A causa de l'aturada dels tallers presencials com a mesura de seguretat com a conseqüència a les darreres restriccions en la lluita contra la Covid-19, l'equip de cultura busca vies per mantenir l'essència del centre en format virtual.

S'ha plantejat a professors i usuaris noves propostes per tal de donar continuïtat als tallers habituals de l'equipament cultural. Tots els tallers, els quals les seves característiques ho permeten, s'han adaptat a un nou format mentre durin les restriccions del PROCICAT.

Alguns d'aquests es realitzaran a través de sessions en línia, d'altres amb vídeos que els alumnes podran visualitzar i comentar per videoconferències setmanals amb els seus professors. Aquest nou format pretén mantenir un contacte setmanal entre professors i alumnat on hi haurà espais per resoldre dubtes i mantenir la part relacional, veient als companys i mantenint el contacte setmanal i seguir aprenent en les diferents disciplines.

Esperant que tothom es trobi bé, us animem a continuar amb molta força i amb l'esperança de retrobar-nos com més aviat millor.Data de modificació: 06/11/2020 10:07:14