Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:25  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

30 persones han participat en el Club de Feina a la G2M

  • Club de Feina a Montmeló

    Club de Feina a Montmeló

  • Club de Feina a Montmeló

    Club de Feina a Montmeló

29/10/2020

Des de Promoció Econòmica, durant el mes d'octubre s'ha ofert un espai de recerca de feina, al centre de formació i recursos G2M, posant a disposició de les persones usuàries de la borsa treball, un seguit de recursos per facilitar-los aquest procés: ordinadors amb accés a Internet, impressora, llistat de borses de treball i documents informatius de portals d'ocupació.

Les persones que han participat en aquest Club de Feina han pogut reservar plaça per whatsapp o email per tal de programar grups reduïts tenint en compte les mesures de seguretat de la Covid. S'han realitzat 6 sessions grupals, donant atenció a 30 persones.

A més, atenent les inquietuds del grup d'usuaris, s'ha generat un formulari que s'ha fet arribar a totes les persones inscrites a la Borsa de treball del Servei Local d'Ocupació (SLO) per recollir els seus interessos i els temes dels quals volien ampliar coneixements per tal de dissenyar a mida futures sessions grupals.

Per últim, recordar que se segueixen realitzant assessoraments individuals amb un/a tècnic/a laboral per facilitar l'assoliment de l'objectiu laboral.Data de modificació: 10/11/2020 13:29:22