Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:34  |  09/05/2021

Data i hora oficial

El temps

Trobada del grup de conversa en línia

  • Grup de conversa en català

    Grup de conversa en català

29/10/2020

A principis d’octubre s’organitzaren uns cursos de conversa per a aquelles persones que volien millorar el seu català oral i així el podien practicar en grups reduïts.

 

Davant de la situació que estem vivint en què se’ns demana el mínim de desplaçaments possibles, s’ha reorganitzat el grup de conversa de la tarda per poder-se trobar de manera virtual. Això vol dir que les trobades seran els dilluns, de 19 h a 20 h a través de la plataforma del Jitsi Meet i cadascú a casa seva.

 

Les persones interessades a formar part del grup de conversa, cal que es posin en contacte amb l’Oficina de Català montmelo@cpnl.cat i se les informarà de com accedir al curs.

 

D’altra banda, hi ha l’opció de fer el grup de conversa de manera presencial els dilluns d’11 h a 12 h a la G2M. Els interessats i interessades adreceu-vos a montmelo@cpnl.cat

 

Els grups de conversa van dirigits a aquelles persones que entenen el català però que encara no s'han decidit a parlar-lo. Aquests grups el que pretenen és xerrar, agafar confiança a l'hora de comunicar-se i relacionar-se amb altres persones que es troben en la mateixa situació.Data de modificació: 29/10/2020 13:16:24