Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:46  |  12/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Reactivació de subvencions municipals per als sectors més afectats per la Covid

  • Subvencions municipals per als sectors més afectats per la Covid

    Subvencions municipals per als sectors més afectats per la Covid

3/11/2020

Els ajuts es podran demanar entre els dies 2 i 20 de novembre, ambdós inclosos, presentant instància a l’Ajuntament de Montmeló, acompanyada de la documentació corresponent d’acord amb les bases.

 

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Montmeló del passat dimarts, 27 d'octubre, va aprovar una nova convocatòria d’ajuts especialment dedicats als sectors d’activitat més afectats pel Covid.

 

S’hi poden acollir, entre altres, establiments d’hostaleria i restauració, venda de tot tipus de roba, calçat, joieria i complements, calçat, articles d’oci, serveis de perruqueria i estètica, fotografia, centres d’ensenyament, serveis d’atenció personal no sanitaris, etc. Amb aquest plantejament, més ampli, l’Ajuntament pretén recolzar no només els sectors de la restauració i estètica, actualment especialment damnificats, sinó també tota la resta d’àmbits que arrosseguen encara els efectes del tancament forçat a la primavera.

 

Davant dels impediments legals existents per plantejar una bonificació o reducció de l’import del preu públic inicialment previst, s’ha optat per la via de les subvencions, que només pot demanar el titular de l’activitat. L’import final de la subvenció per establiment es determina en base a diversos conceptes; d’una banda, els que fan referència a tributs que cobra l’ajuntament, amb una part de l’IBI, taxa de residus, taxa aigua i guals. A més, una part també de la inversió que s’hagi fet en proteccions col·lectives i material d’higiene i desinfecció, i finalment una tercera línia per incentivar l’adaptació, modernització i professionalització dels establiments.

 

Per a més informació, contacteu directament amb el Departament de Promoció Econòmica al telèfon 616 206 392.


Informació relacionada


Data de modificació: 05/11/2020 15:28:35